Zonnepanelen voor installateurs

Het plaatsen van de zonnepanelen gebeurt door een ervaren en deskundig erkende VNI-installateur die u op passende manier kan ondersteunen. Sollector is voor u de zonnepanelen leverancier mét advies en installatieondersteuning door onze installateur.

Vertrouw op onze ervaring
Installateurs beleveren en ondersteunen wij met onze PV-panelen door ervaring opgedane kennis, scherpe prijzen en op maat advies. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk aan installateurs opgebouwd die telkens weer op onze ervaring en betrouwbaarheid op het gebied van zonnepanelen en zonnestroom terugvallen. Wij geven ondersteuning bij advies naar de eindklant, op de installatie en natuurlijk leveren wij de materialen die passen bij het op maat advies voor een concurrerende prijs.

Advies
Wij ondersteunen installateurs met onze ervaring, het maakt dus niet uit of de eindklant een agrariër, particulier, instelling of bedrijf is. Advies zal dan ook op een praktische manier gegeven worden. Waar nodig gaan we zelf mee op bezoek bij de eindklant. Wat zijn de voordelen van zonnepanelen, wat is de beste oplossing en hoe kan men deze PV-panelen het best installeren? Door onze jarenlange ervaring weten wij wat mogelijk is en kunnen wij samen met u als installateur zorgen voor de beste oplossing.

Installatie
Het komt regelmatig voor dat Sollector de installateur ondersteund met de bouw. Zeker als een zonnepanelen installatie voor de installateur een relatief nieuw onderdeel is. Ondersteuning kan door een ervaren Sollector installateur mee te sturen. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar voor de nodige adviezen.

Leveren van zonnepanelen installaties
Wij zitten niet vast aan één bepaald merk of type. Door deze vrijheid kunnen we altijd kijken wat de beste prijs / kwaliteit oplossing is. Het streven is om een set met panelen, omvormer, onderconstructie en alle bekabeling binnen 1 à 2 weken op locatie te leveren. Natuurlijk zullen we dit ondersteunen met een opbouwplan en tekeningen voor het succesvol installeren van de zonnepanelen.

Contact

Bezoek- en postadres:
Sollector B.V.
Postbus 324
5100 AH Dongen

Bezoekadres
Lage Ham 172-178
5102 AE Dongen

KvK nummer: 51436868
BTW nr: NL850014591B01
Tel: 0162 - 322653
Fax: 0162 - 321212
GSM: 06 51 36 49 91E: info@sollector.nl

Downloads