Zonnepanelen voor particulieren

Voorbeeld plat dak montage systeemZonne-energie is de toekomst. Dankzij zonne-energie bent u niet langer afhankelijk van de stijgende energieprijzen en u draagt bovendien u steentje bij tot een milieubewuste samenleving. Daarnaast zorgt de overheid ervoor dat het installeren van zonnepanelen een betaalbaar project is.

Esthetisch verantwoorde zonnepanelen projecten met een advies op maat.

Persoonlijke benadering
Sollector heeft een ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen voor particulieren. Bij woonhuizen is het uiterlijk van de zonnepanelen installatie vaak nog belangrijker dan bijvoorbeeld bij agrische bedrijven of de industrie. Wij zullen altijd streven naar een esthetisch verantwoorde oplossing. Daarnaast zullen de werknemers van Sollector de overlast die er ontstaat door het monteren en installeren van de PV-panelen (*) installatie, tot een minimum beperken. Dit door onze jarenlange ervaring gaan we snel en vakkundig te werk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het netjes afwerken van de elektrotechnische installatie, inclusief alle bekabeling en schakelaars.

Opdak / indak en kleur
Inmiddels zijn er vele goede oplossingen om zonnepanelen op een huis aan te brengen. Naast de standaard blauwige PV-panelen met een aluminium kleurige omranding worden tegenwoordig compleet zwarte zonnepanelen vaak toegepast. Deze zogenaamde Black-Edition PV-panelen hebben naast een zwart paneel ook een compleet zwarte omranding.

Bij Sollector heeft u de keuze tussen de standaard blauwige zonnepanelen met een aluminium kleurige omranding of compleet zwarte zonnepanelen.

Ook zijn er verschillende indak oftewel geïntegreerde oplossingen om het 'storend' effect zoveel mogelijk weg te nemen. Montage is moigelijk op een traditioneel pannendak, plat dak, gevels etc.

Energiebesparingkrediet

Als particulier kunt u investeren in zonnestroom uit eigen middelen of middels een lening. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Meermetminder.

Klik hier

Documenten BTW teruggaaf particulieren

Sollector instructie

Aanvraagformulier: downloadt u hier (Word document)

Aanvraag startende ondernemer handelsregister

 

Contact

Bezoek- en postadres:
Sollector B.V.
Postbus 324
5100 AH Dongen

Bezoekadres
Lage Ham 172-178
5102 AE Dongen

KvK nummer: 51436868
BTW nr: NL850014591B01
Tel: 0162 - 322653
Fax: 0162 - 321212
GSM: 06 51 36 49 91E: info@sollector.nl

Downloads